Mit is kínál Önnek a Hazai Piac?

Kíváló magyar termelői termékeket!

És mindezt adalékanyag és tartósítószer nélkül!

 

MAGYAR PRÉSELT GYÜMÖLCSLÉ

100%-os GYÜMÖLCSLEVEK

MAGYAR SZÖRP

MAGYAR TEA és MAGYAR GYÓGYTEA

MAGYAR LEKVÁR

MAGYAR ÉDESSÉG

MAGYAR HÁZI TÉSZTA

HIDEGEN SAJTOLT NAPRAFORGÓOLAJ

MAGYAR TÖKMAGOLAJ

MAGYAR NATÚR OLAJOK

MAGYAR ADALÉKANYAG MENTES LISZT

MAGYAR ZÖLDSÉG

MAGYAR GYÜMÖLCS

MAGYAR BIO MAGOK

MAGYAR HÁZI HÚSÁRU

MAGYAR HÁZI KOLBÁSZ

MAGYAR HÁZI SZALÁMI

MAGYAR HÁZI SONKA

MAGYAR KÖRNYEZETBARÁT TISZTíTÓSZER

MAGYAR ÁLLATELEDEL

MAGYAR GYÓGYFÜVES BOROK

MAGYAR BIO GANODERMA GOMBA KÁVÉ

MAGYAR BIO PECSÉTVIASZGOMBA POR

MAGYAR HOMOKTÖVIS GYÜMÖLCSLÉ

MAGYAR KÉZMŰVES TERMÉKEK

MAGYAR FONOTT KOSARAK

 

Válassza Ön is a hazai natúr és házi termékeket!

Válassza Ön is a Hazai Piacot!


Kezdőlap » » Bodzabogyó : Alma - Feketebodza - 100% Rostos Gyümölcslé 3l


Bodzabogyó : Alma - Feketebodza - 100% Rostos Gyümölcslé 3l

3 literes Rostos Bodzabogyólé Almalével

img

 

Cikkszám: 100125
Tároló doboz:
Eddigi ára 2 150 Ft
Ára : Nettó: 1 535 Ft
Ára : Bruttó (27.0 %):
1 950 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

Termékleírás

Bodzabogyó : Alma - Feketebodza - 100% Rostos Gyümölcslé

Natúr Rostos Alma - Bodzabogyó Gyümölcslé Utántöltő

3 literes 100%-os Rostos Magyar Gyümölcslé


- Tartósítószer és színezék mentes!

- Magyar termelők gyümölcséből készült!

- Hozzáadott cukor mentes!

- Rostos, így nem csak a gyümölcs levét, hanem a fontos rostanyagokat, és nyomelemeket is tartalmazza!

 

Miért érdemes ezt választani?

Gyümölcsleveink az alap gyümölcslén kívül az ízt adó gyümölcs velőjét (gyümölcshúsát) is tartalmazzák!

Így ezeknél a rostos termékeknél nem csak a gyümölcsléről beszélhetünk, hanem maga a gyümölcshúsról is, melyben értékes vitaminok, rostok és ásványi anyagok vannak.

Ennek köszönhetően ezek a natúr gyümölcslevek ízben és rostokban gazdagok!

A gyümölcslé tartósítása tartósítószerek helyett, kíméletes hőkezeléssel történik, hogy az a lehető legtöbb vitamint és beltartalmi értékét megőrizze.


Összetevők: almalé 70%, bodzavelő 30%.

Alma-feketebodza rostos gyümölcslé

Átlagos tápérték 100 ml termékben:
energia 436 kJ / 103 kcal
zsír 0,8 g
-amelyből telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 12 g
-amelyből cukrok 10 g
rost 0,5 g
fehérje 0,8 g
0 g

Gyógyító bodza

Nem véletlen, hogy nagyanyáink különböző nyavalyák esetén alkalmazták a bodza gyógyerejét – mára már a tudomány is igazolja őket. Érdemes hát mindenkinek megismerkednie e sokoldalú növénnyel… 

Akár a kérgéről, a leveleiről, a virágairól, a bogyós terméséről beszélünk, az út szélén álló bodzabokor valóságos házi gyógyszertár! Generációk óta alkalmazzák láz, meghűlés, vízkór, köszvény, szív- és érrendszeri panaszok esetében. Ma már ismerjük a növény minden részének összetevőit, sőt újabb és újabb lehetőségekről szerzünk tudomást.

Mit is tud?

Laboratóriumi vizsgálatok során kiderült, hogy a bodza kéregből, leveleiből és bogyós termésből származó protein képes a rákos sejtek növekedését fékezni. Számos országban gyógyítanak bodzából készült orvosságokkal olyan vírusbetegségeket, mint a herpesz vagy az influenza. A lektineket, melyek a levelekben és a kéregben található glikoproteinek, csontvelő-átültetés előtt az őssejtek szaporításához használják.


Bodzalé: mind melegen, mind forrón – gyümölcslevekkel vagy teával gyerekpuncsként – iható, tisztán, vagy hígítva, esetleg mézzel édesítve. Hatásai: immunrendszer-erősítő, emésztést segítő, vízhajtó, ér-, ideg- és szíverősítő.


Szerteágazó gyógyerő

Megfázások kezelése és az immunrendszer erősítése esetében mind a virágzat, mind a termése hasznos háziszer lehet, ugyanis nemcsak virágzatából lehet teát készíteni, avagy inhalációra használni, hanem termésének leszűrt levét is, amiben a magas C-vitamin-tartalom speciális flavonoidok jelenlétével társul.
A bioflavonoidok – melyeket olykor P-vitaminként is emlegetnek, és a véredények állapotára hatnak kedvezően – a növényvilág sokszínűségéért felelősek. Védik a növényeket a kártevőkkel szemben, s közvetlenül a termés héja, illetve a virágok és a kéreg felülete alatt találhatók.

– Minden rózsaszín, piros vagy ibolyaszínű növényi részben bőségesen találhatók antociánok, melyek az immunrendszerünket károsító szabad gyökök elleni harcban nélkülözhetetlenek. Hatásukra növekszik a különféle enzimek aktivitása, melyek képesek a veszélyes rákképzőket hatástalanítani. Az antociánok csökkentik a hajszálvékony véredények áteresztőképességét, növelik az erek falának ellenálló képességét. A C-vitaminnal együtt olyan sérüléseket is regenerálni képesek, melyek betegségokozó lerakódásokból adódnak.

ÉRDEMES MEGJEGYEZNI! A flavonoidok hasznos segítséget jelentenek magas vérnyomás, arterioszklerózis, koszorúér-szűkület, visszér esetében. Nemcsak cukorbetegeknek – akiknek erei is sokszor sérültek – ajánlhatók ezek az anyagok, hanem az érbetegségekre hajlamosnak is.
A bodza hatására az agyvérzés kockázata is csökken, mivel a felsorolt összetevők jelentős mértékben csökkentik a trombózishajlamot.

A „belső rendőrség”

A bodza pozitív hatása részben már a „francia paradoxon” kapcsán ismertté vált. Ennek lényege, hogy a franciák, akik rendszeresen fogyasztanak vörösbort, ritkábban halnak meg szívbetegségekben, mint a velük egykorú, alkoholt nem fogyasztó kortársaik, akikkel megközelítőleg hasonlóan táplálkoznak. A bodza flavonoidtartalma jelentős mértékben meghaladja a vörösborét, s ráadásul alkohol nélkül! 

A bodzabogyók tartalmaznak olyan esszenciális aminosavakat is, melyek az agy és az idegek működéséhez nélkülözhetetlenek. A növény ismerői a bodzabogyót ennek megfelelően ideggyengeség, depresszió és búskomorság esetén is ajánlják. A gyümölcsben található igen sokféle B-vitamin, továbbá a számos ásványi anyag teszi az idegek gyógyítójává. A bodzabokor termése „belső rendőrség”-ként működik, mely mindent tisztán tart.

TIPP: influenzás időszakban célszerű a termés – mely egyébként antiszeptikus hatású – és a virágzat gyógyító hatását kombinálni.

A bodzával – egészségesebben!

Bodzabogyó: léként, mustként, lekvárként, befőttként és teaként is fogyasztható. 
Bodzalé: mind melegen, mind forrón – gyümölcslevekkel vagy teával gyerekpuncsként – iható, tisztán, vagy hígítva, esetleg mézzel édesítve. Hatásai: immunrendszer-erősítő, emésztést segítő, vízhajtó, ér-, ideg- és szíverősítő.

 

 

Javasoljuk használjon tárolódobozt.

A környezet védelme érdekében a dobozt ne dobja el, ha lehet használja újra.

 

Magyar gyümölcslé

Hozzáadott cukor mentes

Magyar gyümölcsből

Rostos gyümölcslé

Natúr termék

OTZkMGFjM2