Mit is kínál Önnek a Hazai Piac?

Kíváló magyar termelői termékeket!

És mindezt adalékanyag és tartósítószer nélkül!

 

MAGYAR PRÉSELT GYÜMÖLCSLÉ

100%-os GYÜMÖLCSLEVEK

MAGYAR SZÖRP

MAGYAR TEA és MAGYAR GYÓGYTEA

MAGYAR LEKVÁR

MAGYAR ÉDESSÉG

MAGYAR HÁZI TÉSZTA

HIDEGEN SAJTOLT NAPRAFORGÓOLAJ

MAGYAR TÖKMAGOLAJ

MAGYAR NATÚR OLAJOK

MAGYAR ADALÉKANYAG MENTES LISZT

MAGYAR ZÖLDSÉG

MAGYAR GYÜMÖLCS

MAGYAR BIO MAGOK

MAGYAR HÁZI HÚSÁRU

MAGYAR HÁZI KOLBÁSZ

MAGYAR HÁZI SZALÁMI

MAGYAR HÁZI SONKA

MAGYAR KÖRNYEZETBARÁT TISZTíTÓSZER

MAGYAR ÁLLATELEDEL

MAGYAR GYÓGYFÜVES BOROK

MAGYAR BIO GANODERMA GOMBA KÁVÉ

MAGYAR BIO PECSÉTVIASZGOMBA POR

MAGYAR HOMOKTÖVIS GYÜMÖLCSLÉ

MAGYAR KÉZMŰVES TERMÉKEK

MAGYAR FONOTT KOSARAK

 

Válassza Ön is a hazai natúr és házi termékeket!

Válassza Ön is a Hazai Piacot!


Kezdőlap » » Bodzabogyó Lekvár Meggyel


Bodzabogyó Lekvár Meggyel

img

 

Cikkszám: 201030
Ára : Nettó: 512 Ft
Ára : Bruttó (27.0 %):
650 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

Termékleírás

Akció! Lejárati idő: 2017 08 26

 

Lekvár

Bodzalekvár Meggyel - Bodzabogyó Lekvár Meggyel

400 g



Gyógyhatása:


A népi gyógyászatban a bodza volt „a szegényember patikája”: ennek főzetével kezelték a székrekedést, a szemgyulladást, a TBC-t, de használták vértisztítónak, fájdalomcsillapítónak, vizelethajtónak, köptetőnek, hámosítónak is. A feketebodza bogyója C vitamint tartalmaz. Reumás bántalmak ellen, lázcsillapítóul, vizelethajtónak alkalmas.

Az alkalmazott technológiának köszönhetően termékeink beltartalmi értéke kiváló. A készítésükhöz felhasznált gyümölcsökből nem csupán a zamatanyagokat, hanem a C, B1, B2 és B6 vitaminokat, vasat, folsavat és flavonoidokat iis megőrzik.

TARTÓSÍTÓSZEREKET ÉS SZÍNEZŐANYAGOKAT NEM TARTALMAZNAK.

Lekvárjainkat nem csupán kenyérre, péksüteményre kenve fogyaszthatja, hanem különleges ételeket is készíthet velük.
A bodza-, a szeder- és a csipkebogyó lekvár különösen alkalmas rafinált sajt-és vadételek, mártások és sütemények készítéséhez.

Összetétel:

gyümölcsvelő (bodza 40%, meggy 20%), cukor, almasav, növényi pektin, természetes meggyaroma
Gyümölcstartalom: min 60 g/100 g

A pektin az emberi étrendnek szerves összetevője, mivel majdnem az összes ember által fogyasztott növényben megtalálható. Az ember számára pektin nem tekinthető tápanyagforrásként, mert a vékonybélen szinte érintetlenül halad keresztül. A vastagbélben található baktériumok számára tápanyag-forrásként szolgál (rövid láncú zsírsavakra bontják le, melyek hosszú távon csökkentik a koleszterinszintet, mert gátolják a koleszterin felszívódását. Az élelmiszerekben a pektint általában 0,5-1,0% koncentrációban alkalmazzák (a friss gyümölcsökben is ilyen arányban található meg).

 

Magyar termék

Tartósítószer mentes

Magyar termesztésű alapanyag

M2QyYjZm