Mit is kínál Önnek a Hazai Piac?

Kíváló magyar termelői termékeket!

És mindezt adalékanyag és tartósítószer nélkül!

 

MAGYAR PRÉSELT GYÜMÖLCSLÉ

100%-os GYÜMÖLCSLEVEK

MAGYAR SZÖRP

MAGYAR TEA és MAGYAR GYÓGYTEA

MAGYAR LEKVÁR

MAGYAR ÉDESSÉG

MAGYAR HÁZI TÉSZTA

HIDEGEN SAJTOLT NAPRAFORGÓOLAJ

MAGYAR TÖKMAGOLAJ

MAGYAR NATÚR OLAJOK

MAGYAR ADALÉKANYAG MENTES LISZT

MAGYAR ZÖLDSÉG

MAGYAR GYÜMÖLCS

MAGYAR BIO MAGOK

MAGYAR HÁZI HÚSÁRU

MAGYAR HÁZI KOLBÁSZ

MAGYAR HÁZI SZALÁMI

MAGYAR HÁZI SONKA

MAGYAR KÖRNYEZETBARÁT TISZTíTÓSZER

MAGYAR ÁLLATELEDEL

MAGYAR GYÓGYFÜVES BOROK

MAGYAR BIO GANODERMA GOMBA KÁVÉ

MAGYAR BIO PECSÉTVIASZGOMBA POR

MAGYAR HOMOKTÖVIS GYÜMÖLCSLÉ

MAGYAR KÉZMŰVES TERMÉKEK

MAGYAR FONOTT KOSARAK

 

Válassza Ön is a hazai natúr és házi termékeket!

Válassza Ön is a Hazai Piacot!


Kezdőlap » » Csipkebogyószörp - Rostos Szörp Csipkebogyóból


Csipkebogyószörp - Rostos Szörp Csipkebogyóból

img

 

Cikkszám: 10350
Ára : Nettó: 748 Ft
Ára : Bruttó (27.0 %):
950 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

Termékleírás

Szörp

Csipkebogyószörp - Rostos Szörp Csipkebogyóból

 

0,5 liter

Rostos szörpök a Hazai Piacról

 

- Tartósítószer Mentes

- Rostos

- Valódi gyümölccsel

- Természetes alapanyagokból

- Magyar termék

- Magyar gyümölcsből

- Kiadós

 

Mi van benne?

A gyepűrózsa bogyója a C-vitaminon kívül számos olyan anyagot tartalmaz, amelyet az emberi szervezet kiválóan tud hasznosítani: pektin, flavonoidok, cukor, alma- és citromsav, cseranyag, A vitamin.

Mire jó?

Már az ókori népek is felismerték gyógyító hatását, főként a sorvadásos betegségek ellen. A C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló-képességét, a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejtenek ki, a pektinek pedig segítik az emésztést. A bogyóból készített gyógytea influenzás időszakban, meghűléses megbetegedések idején rendszeresen fogyasztandó. Ismeretes gyógyhatása vese- és hólyagbántalmakra, bélhurut és hörghurut esetén. Emésztést javító hatása közismert, gyenge vizelethajtó tulajdonságú. A csipkebogyó készítmények jól használhatók erősítő, üdítő és élvezeti célokra is. Ízjavító hatása miatt gyógynövény-keverékekben, gyümölcs-teákban széles körben alkalmazzák.

 

"Szörpjeink készítésüknél az az elv vezérel, hogy a friss gyümölcsöket minél hamarabb, kíméletes technológiával feldolgozzuk, és üvegekbe zárjuk.
Ezért olyan finomak és vitamindúsak.

A SAMBO rostos szörpöket nemcsak frissítő italok, koktélok, bólék, teák készítéséhez, hanem öntetként, illetve szószok ízesítőiként is felhasználhatja."

TIPPÜNK: próbálja ki a túrógombócot és a rizsfelfújtat feketebodza - erdei vegyes, vagy az ízléséhez legközelebb álló szörppel! :)

 

Csipkebogyó rostos szörp összetétele:

cukor, csipkebogyó velő, citromsav.

Csipkebogyószörp

Átlagos tápérték 100 ml termékben:
energia 1961 kJ / 462 kcal
zsír 0 g
-amelyből telített zsírsavak 0 g
szénhidrát 58 g
-amelyből cukrok 50 g
rost 7,8 g
fehérje 1,2 g
0 g


Vízoldható szárazanyag-tartalom: 50% !

Felbontás után hűtve tárolandó.

 

Magyar termék

Tartósítószer Mentes

Rostos, valódi magyar gyümölcsből

Természetes alapanyagokból

M2JlOTlk