Mit is kínál Önnek a Hazai Piac?
Kíváló magyar termelői termékeket!
És mindezt adalékanyag és tartósítószer nélkül!
MAGYAR PRÉSELT GYÜMÖLCSLÉ
100%-os GYÜMÖLCSLEVEK
MAGYAR SZÖRP
MAGYAR TEA és MAGYAR GYÓGYTEA
MAGYAR LEKVÁR
MAGYAR ÉDESSÉG
MAGYAR HÁZI TÉSZTA
HIDEGEN SAJTOLT NAPRAFORGÓOLAJ
MAGYAR TÖKMAGOLAJ
MAGYAR NATÚR OLAJOK
MAGYAR ADALÉKANYAG MENTES LISZT
MAGYAR ZÖLDSÉG
MAGYAR GYÜMÖLCS
MAGYAR BIO MAGOK
MAGYAR HÁZI HÚSÁRU
MAGYAR HÁZI KOLBÁSZ
MAGYAR HÁZI SZALÁMI
MAGYAR HÁZI SONKA
MAGYAR KÖRNYEZETBARÁT TISZTíTÓSZER
MAGYAR ÁLLATELEDEL
MAGYAR GYÓGYFÜVES BOROK
MAGYAR BIO GANODERMA GOMBA KÁVÉ
MAGYAR BIO PECSÉTVIASZGOMBA POR
MAGYAR HOMOKTÖVIS GYÜMÖLCSLÉ
MAGYAR KÉZMŰVES TERMÉKEK
MAGYAR FONOTT KOSARAK
Válassza Ön is a hazai natúr és házi termékeket!
Válassza Ön is a Hazai Piacot!
Kezdőlap » Gyümölcslé » Eper : Alma - Eper - 100% Rostos Üveges Gyümölcslé 0,2l
- Tartósítószer és színezék mentes!
- Magyar termelők gyümölcséből készült!
- Hozzáadott cukor mentes!
- Rostos, így nem csak a gyümölcs levét, hanem a fontos rostanyagokat, és nyomelemeket is tartalmazza!
Miért érdemes ezt választani?
Összetevők: almalé 65%, szamócavelő 35%.
Alma-szamóca rostos gyümölcslé |
||||||||||||||
Átlagos tápérték 100 ml termékben: | ||||||||||||||
energia | 370 kJ / 87 kcal | |||||||||||||
zsír | 0 g | |||||||||||||
-amelyből telített zsírsavak | 0 g | |||||||||||||
szénhidrát | 10 g | |||||||||||||
-amelyből cukrok | 9 g | |||||||||||||
rost | 1,7 g | |||||||||||||
fehérje | 0 g | |||||||||||||
só | 0 g | |||||||||||||
Gyógyító Gyümölcsök - Az Eper / földieper, szamóca /
Fehérjét, növényi zsírt, szénhidrátot, káliumot, magnéziumot, rostanyagot, c- vitamint tartalmaz. energiatartalma: 34 kcal / 100 gramm
Az eper
Fiatalító gyümölcs, vértisztító hatása közismert.
Oldja a máj zsírlerakódását, jó hatást fejt ki a májgyulladásban szenvedő betegek szervezetében.
Bőrbetegségek esetén: / pikkelysömör, ekcéma /eredményesen alkalmazható az eper kúra.
A világ egyik legegészségesebb gyümölcse az eper, ráadásul lelkiismeret-furdalás-nélkül élvezhetjük: mert minél többet fogyasztunk belőle, annál karcsúbbak leszünk!
A közkedvelt gyümölcs nemcsak finom, de több, mint háromszáz biológiailag értékes anyagot is tartalmaz. Még a növény leveleiben is gyógyító erő van..
Az eper 10 dekájában 30 kalória van. A mangán tartalma segíti a zsírégetésért felelős enzimek, ezenkívül az anyagcserét serkentő pajzsmirigyhormonok termelődését, kálium és asparagin nevű fehérje-építő kocka vízhajtó hatású.
C-vitamin tartalma nagyon magas, több, mint a citromban, hisz 10 dkg eperben 50 mg C-_vitamin található, és így segít abban, hogy a vér folyékony maradjon, és a bioaspirin tartalma pedig csökkenti a gyulladást és fékezi a fájdalmat, ezenkívül segít leküzdeni a fejfájást és a migrént.
Az eper kálium és magnézium tartalmán kívül az E- és C-vitaminja csökkenti a koleszterin szintet és a túl magas vérnyomást, megelőzi a trombózist és a vérerek beszűkülését, így az infarktust is.
A cink és a C-vitamin páros a vírusok és a baktériumok elleni küzdelemben segíti az immunrendszert.
Az eper vastartalma segíti a vér oxigén szállítását, folsav tartalma segíti a vérképződést, és a boldogsághormonokat is.
Tehát az eper kivételesen jó C-vitamin forrás. A C-vitamin tartalma pedig erősíti a hajszálereket és a sejtfalat, ezenkívül létfontoságú a bőr petyhüdését megakadályozó kollagén termelésben!
Tíz szem eperben több C-vitamin van, mint egy narancsban.
Javasoljuk használjon tárolódobozt.
A környezet védelme érdekében a dobozt ne dobja el, ha lehet használja újra.