Tészta
Az Óföldeáki tészták kíváló minőségüket annak köszönhetik, hogy a mai napig hagyományos módszerekkel állítják elő.
Kíméletes eljárással készült.
A tésztát gyúrás után pihentetik, hagyják összeérni, mielőtt elnyerné végleges formáját.
Próbálja ki, meg fog lepődni a minőségén!
Kinek köszönhetjük ezeket a finom tésztákat?
Molnár István készíti Óföldeákon, aki nevét adja terméke minőségéhez.
Energia | 1532 KJ / 363 Kcal |
Zsír | 2,7 g |
-amelybõl telített zsírsavak | 0,45 g |
Szénhidrát | 63 g |
-amelyből cukrok | 7,0 g |
Fehérje | 19 g |
Só | 1,2 g |
Magyar termék
Adalékanyag mentes termék
Hagyományos eljárással készült termék