Kezdőlap » Gyümölcslé » Eper : Alma - Eper - 100% Rostos Gyümölcslé 3l
Egységára: 1396.- Ft/liter
- Tartósítószer és színezék mentes!
- Magyar termelők gyümölcséből készült!
- Hozzáadott cukor mentes!
- Rostos, így nem csak a gyümölcs levét, hanem a fontos rostanyagokat, és nyomelemeket is tartalmazza!
Miért érdemes ezt választani?
Összetevők: almalé 65%, szamócavelő 35%.
Alma-szamóca rostos gyümölcslé |
||||||||||||||
Átlagos tápérték 100 ml termékben: | ||||||||||||||
energia | 370 kJ / 87 kcal | |||||||||||||
zsír | 0 g | |||||||||||||
-amelyből telített zsírsavak | 0 g | |||||||||||||
szénhidrát | 10 g | |||||||||||||
-amelyből cukrok | 9 g | |||||||||||||
rost | 1,7 g | |||||||||||||
fehérje | 0 g | |||||||||||||
só | 0 g | |||||||||||||
Gyógyító Gyümölcsök - Az Eper / földieper, szamóca /
Fehérjét, növényi zsírt, szénhidrátot, káliumot, magnéziumot, rostanyagot, c- vitamint tartalmaz. energiatartalma: 34 kcal / 100 gramm
Az eper
Fiatalító gyümölcs, vértisztító hatása közismert.
Oldja a máj zsírlerakódását, jó hatást fejt ki a májgyulladásban szenvedő betegek szervezetében.
Bőrbetegségek esetén: / pikkelysömör, ekcéma /eredményesen alkalmazható az eper kúra.
A világ egyik legegészségesebb gyümölcse az eper, ráadásul lelkiismeret-furdalás-nélkül élvezhetjük: mert minél többet fogyasztunk belőle, annál karcsúbbak leszünk!
A közkedvelt gyümölcs nemcsak finom, de több, mint háromszáz biológiailag értékes anyagot is tartalmaz. Még a növény leveleiben is gyógyító erő van..
Az eper 10 dekájában 30 kalória van. A mangán tartalma segíti a zsírégetésért felelős enzimek, ezenkívül az anyagcserét serkentő pajzsmirigyhormonok termelődését, kálium és asparagin nevű fehérje-építő kocka vízhajtó hatású.
C-vitamin tartalma nagyon magas, több, mint a citromban, hisz 10 dkg eperben 50 mg C-_vitamin található, és így segít abban, hogy a vér folyékony maradjon, és a bioaspirin tartalma pedig csökkenti a gyulladást és fékezi a fájdalmat, ezenkívül segít leküzdeni a fejfájást és a migrént.
Az eper kálium és magnézium tartalmán kívül az E- és C-vitaminja csökkenti a koleszterin szintet és a túl magas vérnyomást, megelőzi a trombózist és a vérerek beszűkülését, így az infarktust is.
A cink és a C-vitamin páros a vírusok és a baktériumok elleni küzdelemben segíti az immunrendszert.
Az eper vastartalma segíti a vér oxigén szállítását, folsav tartalma segíti a vérképződést, és a boldogsághormonokat is.
Tehát az eper kivételesen jó C-vitamin forrás. A C-vitamin tartalma pedig erősíti a hajszálereket és a sejtfalat, ezenkívül létfontoságú a bőr petyhüdését megakadályozó kollagén termelésben!
Tíz szem eperben több C-vitamin van, mint egy narancsban.
Javasoljuk használjon tárolódobozt.
A környezet védelme érdekében a dobozt ne dobja el, ha lehet használja újra.
Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét! |
Legnépszerűbbek