Tészta
Óföldeáki Fodros Kocka Tészta 500g
4 tojásos
Az Óföldeáki tészták kíváló minőségüket annak köszönhetik, hogy a mai napig hagyományos módszerekkel állítják elő.
Kíméletes eljárással készült.
A tésztát gyúrás után pihentetik, hagyják a tojást és a lisztet összeérni, mielőtt elnyerné végleges formáját.
Próbálja ki, meg fog lepődni a minőségen!
Kinek köszönhetjük ezeket a finom tésztákat?
Molnár István készíti Óföldeákon, aki nevét adja terméke minőségéhez.
Energia | 1530 KJ / 361 Kcal |
Zsír | 2,0 g |
-amelybõl telített zsírsavak | 0,6 g |
Szénhidrát | 73,5 g |
-amelyből cukrok | 3,0 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 0,0 g |
Magyar termék
Adalékanyag mentes termék
Hagyományos eljárással készült termék
Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét! |
Legnépszerűbbek
3 literes Rostos Fekete Ribizlilé
100100