Tészta
Óföldeáki Szélesmetélt Tészta 500g
8 tojásos
Az Óföldeáki tészták kíváló minőségüket annak köszönhetik, hogy a mai napig hagyományos módszerekkel állítják elő.
Kíméletes eljárással készült.
A tésztát gyúrás után pihentetik, hagyják az alkotóelemeket és a lisztet összeérni, mielőtt elnyerné végleges formáját.
Próbálja ki, meg fog lepődni a minőségen!
Kinek köszönhetjük ezeket a finom tésztákat?
Molnár István készíti Óföldeákon, aki nevét adja terméke minőségéhez.
| Energia | 1518 KJ / 358 Kcal |
| Zsír | 3,5 g |
| -amelybõl telített zsírsavak | 1,2 g |
| Szénhidrát | 68 g |
| -amelyből cukrok | 2,4 g |
| Fehérje | 13 g |
| Só | 0,1 g |
Magyar termék
Adalékanyag mentes termék
Hagyományos eljárással készült termék
Legnépszerűbbek